Subscribe

Trening med Fritz Dyck vogn – Sneiseveien

Etter overstått 17.mai-feiring med snø i lufta, passet det bra med en tur på skogen. Valget falt på Sneiseveien. Sist jeg prøvde meg her, med sykkel, måtte jeg gjøre vendereis på grunn av mye snø. Valget i dag ble derfor en treningstur med hunder og Fritz Dyck treningsvogn. Finnemarka skal ha 36 mil med skogsveier, store deler av dette veinettet er bommet. Dette er perfekt for trening med hunder, da du slipper å være redd for biltrafikken. Det er imidlertid mye beitedyr i Finnemarka, så jeg anbefaler ikke trening i beitesesongen, da bør det i alle fall være dobbeltsikring på hundene slik at sjansen for at de kommer løs er minimal. I denne videoen får du et inntrykk av Dyck-vogna:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wGQV-wk8E50]

I dag var det fortsatt betydelig med snø i øvre deler av Sneiseveien, så det går nok fortsatt noen dager før det er særlig fint å sykle. Ellers er Sneiseveien en fin vei for sykkeltrening, fint terreng og med mindre grus (og trafikk) enn Glitreveien. Jeg legger ut sykkelkart for Sneisveien på kartsidene her i bloggen seinere. Noen bilder fra steder på veien:

  • Saga: Ligger i krysset ved Glitreveien.
  • Sneiseveien
  • Sør-sneisa
  • Søndre Åsvann
  • Nordre Åsvann

Ingen kommentarer enda tilTrening med Fritz Dyck vogn – Sneiseveien

  • [...] så jeg tente et bål rett ved vandringshinderet i bekken mellom Lille Sneisa og Sør-Sneisa.   Sneiseveien med  løypa mellom Saga og Nykjua/Kanada løper vest for Sneisene, i dag var det faktisk stor [...]

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat