Subscribe

Vrangen-hytta – Drammens Sportsfiskere

vrangenhytta

Drammens Sportsfiskere har 5 hytter, 2 av dem ligger i Finnemarka, Goliaten og Vrangenhytta.  På gårsdagens skitur i strålende “Påskevær” stoppet Yngvild og jeg ved Vrangenhytta.   Hytta ligger flott til sørvest i Vrangen, med utsikt over Vrangen og Løken, og et opplegg rundt hytta som burde passe sportsfiskerne som vil prøve et opphold her.   Hytta er til leie for medlemmene i DS,  og mens det er rolig på hytta nå vinterstid, er det rift om å bruke denne perlen sommerstid.

Utsikt over Vrangen/løken fra verandaen

Utsikt over Vrangen/løken fra verandaen

Det er atkomst til hytta fra Eiksetersida ved å gå skogsveien fra bommen ved Solvang opp til demningen ved Løken,  der DS har båt liggende, så er det en fin rotur over Løken og Vrangen inn til hytta.  Det er også mulig å komme til hytta fra Steindammen, Solbergelva eller Landfalltjern/Tverken, men da snakker vi om en litt lengre tur.   Mer informasjon og bilder kan du finne på DS sine nettsider.

Løken og Vrangen er fiskevann med bestand av abbor og ørret, og ørreten her er i fin kondisjon og rød i kjøttet i flg. Drammens Sportsfiskere.   Jeg kommer tilbake til Vrangen som fiskevann senere her i bloggen.

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat