Subscribe

1,8 mill til Eikseterveien!

På vei ned Eikseterveien møter du Lierbygdas lys

På vei ned Eikseterveien møter du Lierbygdas lys

Det har ei tid nå vært i gang et nødvendig utbedringsarbeid på Eikseterveien.   Mange har nok kviet seg for å kjøre opp den bratte, smale og svingete veien på glattføre, selv om dette er en utmerket innfallsport til marka.   Glatt var det også i kveld da jeg tok den vanlige kveldsturen i Eiksetraområdet.   Godt da å konstatere at Lier Kommune har valgt å bruke 1,8 mill av Stoltenberg-regjeringens krisepakke til ytterligere utbedringer av Eikseterveien.

Arbeid i gang på Eikseterveien

Arbeid i gang på Eikseterveien

Som en av de liker ensomheten i skogen, har jeg et ambivalent forhold til denne tilretteleggingen, men samtidig erkjenner jeg at dette trekker nye grupper til Finnemarka, og “verver” nye mennesker som vil se poenget i å hegne om denne naturperlen.  Så er det vel bare å ønske en ny og forbedre Eiksetervei velkommen!

Med ny vei og mer trafikk er det bare greit at det i samme pakke finnes rom for en halv million til nytt kjøkken på Eiksetra.

1/2 mill til nytt kjøkken på Eiksetra!

1/2 mill til nytt kjøkken på Eiksetra!

Kanskje blir det et enda bredere serveringstilbud til de mange brukerne av marka som i Eikseterområdet,  og større muligheter for andre brukere av Eiksetra.

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat