Subscribe

En perfekt kveldstur

Tåka lå tung over lysløypa i går kveld.

Tåka lå tung over lysløypa i går kveld.

Væromslaget med snø som laver ned og tåke som ligger tung over marka, frister nok mange til å droppe skituren.  Med det er god grunn til å komme seg ut, når “dørstokk mila” først er gått, blir det lettere og lettere, og når du suser fram i løypa husker du slett ikke noen som helst grunn til å ikke være nettopp der.   Finnemarka belønner deg med en flott naturopplevelse og en god følelse i kropp  og sjel.

Bare haren hadde ferdes i løypa på sørsida Eikseterveien.

Bare haren hadde ferdes i løypa på sørsida Eikseterveien.

Riktignok var det slik at det var løyper som ikke var kjørt, og det var tåke over skogen.  Men føret var fint, jeg gled fram der bare haren hadde hoppet før og kunne se de trolske silhuettene av snøtunge graner mot den opplyste snøen i lysløypa.

Min perfekte kveldstur gikk i en 8-tallsrunde fra Eggevollen, og for de som bor i Lier er dette alltid et godt utgangspunkt, ved å velge ulike runder kan du få alt fra 6 km tur-retur i lysløypa til lange rundturer der du ikke behøver å gå den samme meteren 2 ganger før du er tilbake på Eggevollen.  Miniatyren linker til Løypekart/løypebeskrivelse og løypeprofil for min perfekte kveldstur – en tur på 12,4 km.

eggevollen8tall1

Det er bra oppløsning på kartet og profilen, så det er bare å zoome jpg.fila for å se detaljer.

Til uka er det drømme forhold igjen!  Om du har ferie eller ikke, prøv en kveldstur på ski.

Ingen kommentarer enda tilEn perfekt kveldstur

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat