Subscribe

Svarttjern Øst-Modum

svarttjernmodum

Jeg la for kort tid siden ut en innlegg om Svarttjern i Lier. Alle kommuner på Østlandet har kanskje sitt Svarttjern, og i Finnemarka finnes det flere av dem. På min tur i Breiliområdet i går passerte jeg et av disse tjerna. I den flotte vinterstemningen gjorde det langstrakte tjernet et flott inntrykk, med den bratte nordsiden opplyst av vintersola, mens sydsiden lå i blå skygger. Jeg har ikke selv besøkt dette tjernet sommerstid, og ikke prøvd fiske her.   Vannet ligger mellom Auretjern og Breili, og jeg finner ikke opplysninger om dette tjernet noe sted. Jeg er derfor takknemlig om noen kan hjelpe meg med info om dette tjernet!  Under ser du tjernet tegnet på Finnemarkakartet, mellom Auretjern og Breili.

svarttjern-breili

  Skriv kommentar

   

   

   

  Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  eXTReMe Tracker
  Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat