Subscribe

Ulevann

ulevann.jpg

Ulevann er sommer som vinter et populært utferdsmål, det er atkomst med bil til Steindammen, der det er stor parkeringsplass. Det er relativt mange hytter rundt vannet, som ligger i et småkupert landskap. Da jeg var der i forgårs, var det strålende påskevær og mange skiløpere og pilkere nøt godværet. Fisken bet imidlertid ikke ifølge pilkerne.

3 kommentarer til Ulevann

 • Daniel Sosna

  Hei
  Hvordan har du fått lagt til løypeprofilene til løypene? Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til.

  Mvh
  Daniel

 • NilsPaul

  Jeg bruker Garmin GPS og Mapsource fra Garmin. GPS’en registrerer en høydeprofil når du lagrer sporet. Det er viktig å kalibrere GPS en ved et kjent punkt, da høydemåleren der er trykkbasert og dermed væravhengig. Så laster du sporet opp til Mapsource på PC og kan få fram høydeprofilen. Det finnes ulike måter å konvertere dataene fra Mapsource til bruk i andre sammenhenger, men det fører litt langt å ta dette her. Dessverre kan det bli noen “feilslag” i registreringen, så du må kanhende rense litt opp i spordataene, men det er ganske enkelt.

 • Ok.
  Har forresten benyttet Excel for å få frem høydene ved å hente inn dataene fra mapsource (egenskaper for spor). Distansen blir litt ujevn på kilometreringen avhengig av antall registreringer, så vurderer å gå over til registrering hver 5. meter.
  Ser at du har benyttet løypeprofilbildet direkte fra mapsource og limt de sammen i noen av blogg-postene dine. Enkelt og smart det…

  Tror jeg var litt uklar tidligere. Det jeg lurte på er hvordan får du lagt inn løypeprofilene i maps.google.com slik at de kommer opp når du trykker på løypene?

  Mvh
  Daniel

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat