Subscribe

Pulver for en snø-junkie

Snøabstinenser For oss som har levd en stund, er årets førjulsvinter mer som regelen enn unntaket – de drøye månedene november og desember piner oss med fallende daglengder, tåke, regn, vind.    For en snø-junkie er det da abstinensene setter inn for fullt,  som river i kroppen og bare kan leges av det hvite pulveret fra himmelen.

Det er disse som nå lager  trafikk-kaos i løypene mellom Landfalltjern og Tverken, som vi kan lese i kommentarene på Skiføret i Drammensmarka. De siste åras rikelige tilgang på snødopet har gitt en masse nye “brukere” som nå krever sin plass.   For alle de som bor i nærheten av Finnemarka er det fortsatt nok til alle – vel ute av “Motorveien” til Tverken grener løypenettet seg ut til en rekke flotte tur- og treningsalternativ.    Noen forslag:

Titter du på disse innlegger fra tidligere år her i bloggen, finner du også forslag til andre utgangspunkt for turene enn fra Landfalltjern, kanskje en god ide for å unngå kø- og parkeringsproblemer og trengsel i løypa som følger de mange snø-junkienes vei ut av abstinensen.

Ikke en vintersyssel - egentlig ...

Ikke en vintersyssel - egentlig ...

For de som søker seg til Finnemarkabloggen kan det vel synes som om den ikke riktig fortjener betegnelsen blogg, siden dagens innlegg er første siden 18.februar.   Nå er det slik at blogging er et personlig overskuddfenomen, og siden februar har jeg hatt fullt fokus på å etablere et nytt firma i konkurranseutsatte markeder i Norge og Sverige, noe som har parkert bloggingen på sidelinjen.   Jeg har likevel ikke tenkt å la Finnemarkabloggen gå i døden, og håper å komme sterkere tilbake.   Jeg håper etterhvert å kunne restrukturere bloggen slik at den mer kan fungere som en slags “Finnemarka-wiki”.

Heldigvis bringer jobben meg ut i marka, se bildet ved siden av med vinterdykking under isen, for Glitrevannverket.   Men; jeg hadde heller tatt en skitur den dagen også!

Nils

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat