Subscribe

Flere turer for “gutta” i Finnemarka?

Ferex og Jarek klar for snørekjøring

Ferex og Jarek klar for snørekjøring

De som har fulgt Finnemarkabloggen, kan ikke unngå å ha lagt merke til at det har vært liten aktivitet her i det siste.  Grunnen er at jeg er i ferd med å flytte, og da såpass langt at Finnemarka kommer utenfor rekkevidde for daglig aktivitet for meg.   Jeg kommer nok til å søke tilbake til Finnemarka, slik jeg alltid har gjort i andre perioder jeg har bodd langt fra Lier.   Mine faste turkamerater huskyene Ferex og Jarek har imidlertid ikke mulighet for å følge med på flyttingen – så jeg håper virkelig de kan finne nye eiere med tilknytning til Finnemarka.

Disse “gutta” har vært på tur høyt og lavt i Finnemarka, se bare noen av bildene i klippene under.   Begge hundene er vel vant med både vogn, slede og snørekjøring, og er de perfekte turkamerater.    Jeg skal annonsere på Finn, men hvis det er Finnemarkavenner som er interessert er det selvfølgelig de som er førstevalg til å få overt mine hengivne turkamerater som er lommekjent i Finnemarka.  Tanken på at det kan bli mange flere turer for dem i de kjente skogene vil føles riktig for meg…

Sjekk disse linkene for å se hundene i aktivitet:

http://www.youtube.com/watch?v=qaEuqD7qOqM

http://www.youtube.com/watch?v=wGQV-wk8E50

http://bit.ly/hPvh9e

Kontakt meg gjerne på (nils(at)finnemarkbloggen.com) eller kontakt meg på 45602140 hvis du er interessert i å få vite mer om Ferex og  Jarek.

Nils


Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat