Subscribe

Trøsken IL og Harehjellhytta

Trøsken IL har et flott anlegg ved Harehjellhytta

Trøsken IL har et flott anlegg ved Harehjellhytta

Faste lesere av Finnemarkabloggen har sikkert registrert at det kan gå lengre perioder uten innlegg.   Det skyldes ikke nødvendigvis latskap fra bloggeren.   Jeg vil gjerne at Finnemarkabloggen skal være en inspirasjon til opplevelser  og en kilde til informasjon om Finnemarka.

Ønsket om å dele noe nytt gjennom bloggen har også vært en inspirasjon for meg, til å søke nye områder, gå lengre og høyere. Jeg skriver jeg ikke alltid innlegg om alle de fine turene jeg har her inne ,  de faste turene i kjente løyper som jeg har omtalt og beskrevet tidligere.

Men den viktigste grunnen til at det er stille perioder på Finnemarkabloggen, er at jeg jobber nærmer 2 ukers økter langt hjemmefra, uten tilgang til Finnemarka.   Som regel er jeg ikke så heldig som i vinter, da jeg jobber like ved Trøsken IL sine hjemmeskoger ved Sarpsborg.    Med utgangspunkt i Harehjellhytta har denne aktive klubben et flott skiområde med lysløyper, kunstsnøanlegg og perfekt preparerte løyper rundt i skogene i dette området i Østfold.    Det er også lett å forstå at denne klubben har fostret en løper som Jens Arne Svartedal, og mengden unger og ungdommer på trening i løypene ved Harehjellhytta lover godt for at det kan komme flere av hans kaliber fra Trøsken IL.

Jeg har søkt meg hit opp på kvelden etter jobb, og det bidrar til at det er litt lettere å være borte fra de kjente vinteropplevelsene  på hjemlige trakter.   Men snart er jeg tilbake – vi ses i Finnemarka og på Finnemarkabloggen!

Nils

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat