Subscribe

Det er nå marka er på sitt vakreste …

himmerike

Mye reising i forbindelse med arbeid har kostet meg fine turer i Finnemarka, blant annet hele første del av jakta i mitt hjemmeterreng her i Finnemarka.    Det var derfor kjærkomment med en sykkeltur på ettermiddagen i dag.  Turen gikk til Himmerikstjern, en flott tur som byr på utsikt, idylliske tjern, bratte fjellvegger og kondisjonsbygging.    Høsten er ei fantastisk tid i Finnemarka, aldri er lufta friskere, fargene klarere.   Og snart er alt hvitt….

I tillegg orrhaner, sprek ørret og litt mer kjennskap til hva som skjer i marka om dagen.  Det siste kommer jeg tilbake til.   Dagens innlegg blir et rent fotoinnlegg, med inntrykkene fra turen i dag;  klikk på bildene i bildespillet for en større versjon i lightbox.

Nils


Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat