Subscribe

Lang ferie?

palmer

Siden det ikke har vært nye poster i Finnemarkabloggen siden 3.10, kan jeg vel ikke nekte for at det har vært en lang ferie for bloggeren.   Dette betyr imidlertid ikke at jeg har tatt sykkelen til varmere strøk og sittet under palmene.   Jeg har (også) vært i Finnemarka, jaktet, fisket, på tur.   Det er stoff som kommer senere her i bloggen.   Mye jobb (og ferie) utenlands har gått på bekostning av tida foran datamaskinen.   Når jeg nå håper å få mer tid til dette, kommer jeg til å legge om sideopplegget litt, med egne sider for topper/utsiktssteder, hytter/plasser, og andre tema slik at det skal bli lettere å finne fram for de som søker seg til bloggen i søk etter et spesielt sted.  Kontakt meg gjerne med stoff/bilder, hvis jeg bruker det vil bidragsyterne bli kreditert etter ønske.   Nils.

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat