Subscribe

Finnemarka på tvers

Midt i Finnemarka

Midt i Finnemarka

Bjørnar og jeg gikk i pinsen tvers over Finnemarka fra Modum til Lier.   På denne turen krysset vi Finnemarka naturreservat og  fikk med oss fine fiskevann og andre severdigheter.   Som mange andre  kommer jeg ut av skogen (sjøen, fjellet?)  og de fine opplevelsene til den kjente tredemølla, så deling av tips om turen, fiskeplassene, den perfekte leirplassen og mye annet, det må porsjoneres litt utover i uka som kommer!  Følg med i Finnemarkabloggen.

Sjekk også ut bildene fra turen på Kvikklunsj.no

Ørretfisketur?

Ørretfisketur?

5 kommentarer til Finnemarka på tvers

 • Yngvild

  Håper dere hadde en flott tur! Deilig bilde!!!!! =)

 • Ivar

  Har tenkt å gå Finnemarka på tvers nå først på sommeren, starte på Geithus eller Vikersund og gå hjem til Lier. Er ikke sikker på hvilken rute jeg burde velge så jeg tok et “dykk” på nettet og hva fant jeg! Nå er jeg spent på fortsettelsen av denne historien, kanskje jeg får med meg noen gode råd på turen!

 • Nils

  De 12 siste innleggene i bloggen er alle fra steder på samme tur på tvers av Finnemarka. Jeg kommer tilbake om noen dager med en samlet gjennomgang av turforslaget med kart og avstander. Denne turen er antageligvis den fineste turen du kan gjøre i Finnemarka sommerstid, så den kan jeg bare anbefale! God tur!
  Nils.

 • Yngvild

  Tar jeg feil hvis jeg tror at det øverste, store bildet er tatt på Danseplassen ovenfor Lårvika??

 • NilsPaul

  Du tar ikke feil, bildet er nettopp fra Danseplassen. Flott sted for en stopp og et utsyn over denne delen av Finnemarka! Nils

Skriv kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

eXTReMe Tracker
Norindex.no Add to Technorati Favorites Technorati Profile Blogglisten Bloggurat